Cat Mobiltelefoner: Film for hele det nordiske markedet
Cat_Tun-3
Oppdrag:

Mobiltelefonene til Cat er kjent for sin robusthet. De er uknuselige, tåler hyppig vask, har en svært følsom touchscreen og batterier som tåler flere dagers bruk uten at du trenger å lade.

I forbindelse med lanseringen av to nye modeller som i tillegg har unike kvaliteter i forhold til hygiene, så fikk vi i oppdrag å produsere film med fokus på deres nye teknologi. Oppdraget var i tillegg å produsere innhold som kunne vises i alle de nordiske landene.

Løsning:

Utgangspunktet for oppdraget var å fokusere på Cat sin nye teknologi og samtidig slå fast at Cat mobiltelefoner er robuste og perfekte arbeidstelefoner. Vi måtte også finne fortellergrep som gjorde at innholdet egnet seg for hele Norden.

Vi valgte å bygge opp filmen av ulike scener med mennesker innen yrkesgrupper som typisk kan dra nytte av en robust og hygienisk telefon. Vi valgte å ikke bruke verken dialog eller annen tale, men musikk og korte tekster for å understreke filmens budskap. Tekstene kunne enkelt oversettes til alle de nordiske språkene slik at hvert land kunne få sin versjon uten at det fordyret produksjonen. Det ble også produsert en kortere film med et mer rendyrket fokus på hygiene.

Se filmen her