Innholdsprodusent eller byrå?
15.02.2022
I en årsavtale med Tun Byrå kan du få en tekstforfatter, en videoprodusent, en designer og en spesialist på sosiale medier for samme pris som én kommunikasjonsstilling. Noe å tenke på?

Leter du etter en innholdsprodusent eller kommunikasjonsrådgiver som kan løse mange ulike oppgaver? En som kan skrive artikkelstoff til nettsider, lage små videoer, ta seg av streaming, skrive pressemeldinger og jobbe med publisering og annonsering på sosiale medier? Vi vet at det kan være vanskelig å finne én person som oppfyller alle disse fagfunksjonene, så hva med å la oss i Tun Byrå ta hånd om oppgavene innenfor samme prisen som et årsverk?

Fordeler med årsavtale med Tun Byrå:

  • Fast redaktør og prosjektleder
  • Tilgang til mange spesialiserte fagfunksjoner
  • Fast månedlig kostnad
  • Rabatterte priser fordi man samler produksjonene
  • Forutsigbar produksjon
  • Mindre administrasjon
  • Kvalitetssikring av innhold
  • Kontinuitet i innholdsproduksjonen
  • Tilgang på idéer til engasjerende innhold som treffer
  • Månedlige rapporter

Kvalitetssikring med fast redaktør

For mange av kundene våre avtaler vi et årlig volum og jobber helhetlig med planlegging og produksjon av innholdsmarkedsføring over et helt år av gangen.

Ved å inngå avtale om årsavtale hos oss får du en fast prosjektleder eller redaktør å forholde deg til. Sammen planlegger vi innhold og publiseringsstrategi for hele året. Våre drevne journalister, fotografer, regissører og videoprodusenter produserer innholdet. Vi holder i produksjonene fra idé til publisering og kvalitetssikrer innholdet med grundig research og korrekturrunder. I tillegg kan vi ta jobben med å publisere innhold på sosiale medier og sette opp kampanjer.

En kreativ sparringspartner

Mange som sitter med ansvar for markedsføring savner å ha noen å drøfte idéer med. Vi i Tun Byrå er vant til å jobbe kreativt med idéer til innhold som treffer målgruppen, og kan være verdifulle sparringspartnere for deg. Med en årsavtale setter vi opp faste redaksjonsmøter, og skulle det komme en spontan idé eller behov er veien fra idé til gjennomføring kort. Vi er også vant til å utarbeide maler slik av innholdet fra en avsender får samme stil og særpreg.

Bli sett og lest

Engasjerende og relevant innhold blir sett, lest og delt videre i sosiale medier. For å lykkes med innholdsmarkedsføring er noe av nøkkelen å være synlig og tilstede over tid, samt å være aktuell. Derfor er det viktig å ha en god plan og ligge i forkant med hvilke temaer og historier som skal løftes til rett tid.

Ved å lage en årsplan kan vi sammen se hvordan du kan få mest igjen for ditt markedsbudsjett og hvordan du kan nå kundene dine med engasjerende innhold.

Test oss ut

Ta kontakt med oss, så ser vi på ditt behov og setter opp et uforpliktende forslag til en årspakke. Vil du teste hvordan det er å samarbeide med Tun Byrå kan du starte med å la oss gjennomføre én konkret tekst - og videoproduksjon.

Priseksempler:
Budsjett kr. 400 000
10 videoer i ulike formater
5 artikler / tekster
30 kvalitets foto
Fast redaktør / prosjektleder
Fast SoMe-rådgiver
Faste møter og rapporter

Budsjettet kan opp- og nedskaleres etter behov. Vi tilrettelegger en god pakke som er tilpasset din bedrift. Ta kontakt for et uforpliktende møte!